Kom ik wel in hypnose?

Het is wel belangrijk dat je echt onder hypnose wilt om aan jezelf te werken. De diepte van een hypnose verschilt per mens en dat is oké. We zijn allemaal verschillend, we zijn uniek en zo is ook onze persoonlijke reis onder hypnose.

Kom ik wel uit hypnose?

Ja altijd, net zoals je altijd uit een dagdroom moment komt. Ik begeleid je hier uit. Na de sessie heb je de tijd om weer even te 'landen'.

Ga ik straks geen gekke dingen doen?

Absoluut niet! Dat gaat niet gebeuren. Ik begeleid jou in het effectief opruimen en loslaten van blokkades en angsten. Jij bent altijd degene die de regie heeft over jou 'reis'.

Raak ik de controle kwijt?

Jij hebt juist de controle tijdens de hypnose sessie. Jij hebt de regie in eigen handen. Ook wanneer je wilt stoppen, kan dat altijd! Hypnose is een staat van volledige ontspanning, waarbij je echt weer bij jezelf komt. Die fijne verbinding weer gaat ervaren. 
Alleen dingen die voor jou aanvaardbaar zijn, worden door het onderbewuste aangenomen. Het mooie is dat we in hypnose nu juist even je ego omzeilen, je kritische stemmetjes, de poppetjes op je schouder, zeg maar. Die zetten we gewoon even achter glas. Zodat wij ongestoord naar jouw onderbewuste kunnen afreizen, want daar liggen tenslotte alle antwoorden.

Is hypnose spannend?

Nee, het voelt als een diepe ontspanning en een scherpe focus tegelijkertijd. Je kunt het misschien vergelijken met het moment nét voor je in slaap valt. In deze staat van trance kunnen we bewust werken in het onderbewustzijn. 
Ik ben enkel aanwezig om de hypnose te begeleiden en je te helpen met inzicht krijgen in jezelf. We blijven tijdens de hypnose gewoon met elkaar communiceren en je bent nooit zo ver weg dat je niet meer bewust bent van wat je doet.