Een paar mooie (hypnose) transformaties van vele..

 

Voor de sessie had ik het idee dat ik er mee (opvliegers) opstond en er mee naar bed ging. Letterlijk de hele dag door met een doek dicht bij mij om de transpiratie van mijn voorhoofd en nek te vegen. Na de sessie voelde ik gelijk een verbetering. Maar omdat ik toch zoiets had van.. jaja het zal wel! Moet ik toch echt bekennen dat het zeker met 90% is verbeterd. Zo dankbaar!
- Marianne

Heel mooi dat er al gelijk wat geactiveerd mocht worden. Dit voelde zo fijn! Mooi hoe ik ook het inzicht kreeg welke volgende stap ik mag zetten. Nikki heeft mij een veilig gevoel gegeven om tijdens de sessie helemaal naar mijn onderbewuste te gaan. Het was een mooie reis. Ik heb lekker opgeruimd, energetisch. Met als resultaat dat ik meer ruimte ervaar en ik blokkades losgelaten heb. Dank je wel lieve Nikki.

- Sas

Ik ben weer even wakker geschut dat ik onvoorwaardelijk van mijzelf mag houden en ervoor moet zorgen dat ik en mijn lijf veilig zijn. Dat ben ik waard. De ruimte is licht en rustig. Nikki geeft mij een veilig en geruststellend gevoel. Wat er ook gebeurt of niet gebeurt, alles is oke. Het is allemaal goed. De hypnose zelf is een reis. Eentje die voor mij emotioneel was maar op een fijne manier. Nikki voelde aan dat er bepaalde dingen voor mij niet werkte en paste haar aanpak aan. Dat vond ik erg prettig. Zeker aan te raden!
- Roos


Ik was mij zelf kwijt. Wie ben ik? Hoe kan ik van mijzelf houden?
Ik kon alleen maar huilen en wist niet meer hoe ik hier ooit nog uit zou komen.
Drie hypnose sessies ervaren, waarbij diep verdriet los kwam. Er ongelooflijk veel veranderingen zijn ontstaan:

• ik ben rustiger, niet meer bang
• de diepe pijnen zijn weg 
• ervaar het plezier van het leven
• voel mij gelukkiger met mijzelf
• durf dingen die ik voorheen nooit durfde
• heb schijt aan wat andere denken
• maak keuzes vanuit mijn hart
• zet stappen buiten mijn comfortzone 

Andere mensen zeggen mij ook:
''Je straalt!'' En zo voel ik mij ook. 

Ik heb mij volledig opengesteld en daardoor alles los kunnen laten wat niet meer bij mij hoort.
Waardoor ik nu mezelf ben zonder oude ballast. Hier ben ik zo dankbaar voor.
- Wendy

Voor het eerst bij Nikki geweest voor een energetische hypnose sessie. Ik heb deze sessie als zeer positief ervaren. Nikki is een zeer gedreven persoon die er voor de volle 100% achter staat waar ze mee bezig is. Vooral de rust die zij overbrengt en je het gevoel geeft dat je er mag zijn is top. Het was een bijzondere ervaring. Ik had nooit gedacht dat het bij mij zou werken. Ik ben heel nuchter ingesteld en geloof hier niet zo in. Maar toch de stap genomen na jaren in therapie te zijn geweest, nu de stap genomen om me door Nikki te laten behandelen. Het heeft me aan het denken gezet dat het toch iets heeft gedaan met me. En ik doorga met een vervolg sessie om nog meer te bereiken wat ik als doelen heb aangegeven. Echt een aanrader!
- Monique

De hypnose sessie heb ik ervaren als bijzonder. Nikki heeft een fijne energie en staat je volledig bij tijdens de sessie. Het voelt daardoor vertrouw. In de hypnose sessie kreeg ik bijzondere inzichten binnen waardoor ik nu op een hele andere manier naar mijn overtuigingen kijk. Het mag er allemaal zijn, maar ik hoef er niks mee te doen. Ik ben meer dan mijn overtuigingen en door dat te realiseren tillen overtuigingen minder zwaar dan voorheen.
Dat ik meer mag zakken in mijn zijn. Dat vanuit daar ik meer kracht zal ervaren. Hierop mag ik vertrouwen. Daar ben ik Nikki heel dankbaar voor.
- Marjolein


Ik heb een hele fijne hypnose sessie ervaren bij Nikki. Ze neemt je mee in het proces en luistert echt naar je. Ik was van te voren wat zenuwachtig en vond het wat spannend, maar Nikki zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en legt uit wat er gaat gebeuren. Dat vind ik erg belangrijk! Ook in de sessie voelt ze aan hoe je erin staat en wat er gebeurt. Hier gaat zij ook heel fijn mee om. Na de sessie was ik mij bewust dat ik bepaalde gevoelens en ervaringen los mag laten, dat dit prima is. Ik voel dat ik na 1 sessie al een vooruitgang heb geboekt. Ik voelde me erg opgelucht en vrij na de sessie. Ik raad Nikki zeker aan.
- Femke

Vooraf had ik niet echt verwachtingen. Ik ging er best blanco in.  Hoewel ik wel als doel had; dat ik mijn neerslachtigheidsklachten weg/verminderd mogen worden. Wat mij op viel in het bijzonder is dat ik allemaal ‘’tekens’’ kreeg tijdens de sessies, met dat het wat met me deed. De sessies heb ik als heel fijn ervaren. Het heeft mij het inzicht in bepaalde dingen gegeven. Mijn huilbuien en  neerslachtigheidsklachten en zijn ook weg/heel stuk verminderd. Hier ben ik Nikki heel dankbaar voor.
- Quinta

Achteraf was het moment perfect. Door tijdens de hypnose in gesprek te zijn geweest met mijn moeder kon ik tijdens haar stervensproces, overlijden en afscheid goed bij mijzelf blijven. Het heeft in dat hele proces rust gegeven en een gevoel dat het goed was. En dat wat ik voelde ook allemaal goed was. Het was een mooie ontdekkingsreis door mijn onderbewuste waarna ik er bewust verder mee aan de slag kon. Mooie inzichten gekregen.

- Rianne


Ik ben ontzettend kalm en zit goed in mijn vel. Er gebeuren best al weer dingen waar ik vroeger gelijk van in de stress zou schieten, maar nu blijf ik kalm en rustig. 
Ik ben ook al regelmatig in de lift gestapt en soms tot grote verrassing van mensen die mij kennen. Toiletdeuren sluit ik ook af. Sta versteld van mijzelf (ik had angst voor liften/kleine ruimtes).
Mijn vrouw is nog steeds erg blij dat ik naar je ben toe gegaan. Ze ziet echt een verschil in hoe ik was voor en na jouw behandelingen.
Een blij mens hier! En dat heb ik voor een heel groot gedeelte aan jou te danken. 

- Ton