Het gezicht achter Sparkle Byou


Mijn naam is Nikki. Inmiddels woon ik alweer een aantal jaar met veel plezier vlak bij het heerlijke bos- duinen en strand van Noordwijk. Dit plekje is echt mijn lievelingsplek geworden in de afgelopen jaren. Hier laad ik op en kom ik tot rust. De afgelopen jaren heb ik veel mooie stappen mogen zetten. Uiteraard is dit met vallen en opstaan gegaan. Maar voornamelijk met positiviteit, heldere inzichten en mijzelf eens op de voorgrond durven zetten.

Jaren voelde ik mij niet thuis, voelde ik mij alleen. Zocht ik naar bevestiging, omdat ik mij niet volledig gehoord en gezien voelde. Ik merkte hoe sterk ik mij altijd aanpaste, loyaal aan anderen probeerde te zijn en daarbij het lastig vond naar binnen te keren en af te vragen of ik er zelf wel echt blij van werd. Hierdoor verloor ik mijzelf steeds meer en durfde ik niet goed meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Mijn intuïtie die mij eigenlijk steeds terug bracht naar mijzelf, maar daarin stelde ik voor mijn gevoel dan de ander teleur. Daar waar ik mij dan weer schuldig over voelde als ik wel eens naar mijn hart luisterde en dat dus niet deed. Hierdoor ontstond er een blokkade met mijn intuïtie, mijn hart en mij omdat ik handelde zodat ik anderen tevreden hield maar mijzelf niet. Zo voelde dit jaren voor mij, het was een gevecht in mijzelf.

In de zomer van 2019 koos ik voor het eerst echt voor mijzelf! Na jaren lang altijd maar mee te bewegen met de ander, om de ander een goed gevoel te geven. Waarbij ik mijzelf elke keer af wees en te kort deed bleef ik ditmaal dicht bij mijn gevoel. Het geen waar ik voor stond en wilde uitdragen vanuit mijn hart. Ik koos voor mijzelf en waar ik gelukkig van werd!

Overigens werd dit niet door iedereen goed opgepakt en ontstond er een rollercoaster voor mij aan gevoelens en emoties waarbij ook twijfels en onzekerheden voorbij kwamen.

‘’Is het dan wel oke als ik voor mijzelf kies en daarbij de ander misschien een minder fijn gevoel geef?’’

 

Hierdoor kreeg ik weer het gevoel dat ik alles fout had gedaan, dat de keuze te maken dicht bij mijn gevoel te blijven niet de juiste keuze was geweest. Ik ging aan alles twijfelen en ervaarde op een eind ook lichamelijke klachten. Vanaf dat moment ging de knop om en dacht ik: ‘Zo wil ik mij niet meer voelen. Dit is niet hoe ik wil leven. Er moet iets veranderen.’

‘’De liefde met en voor mijzelf mocht weer geheeld worden’’

Door o.a. een psycholoog, coachtraject, hypnose, innerwork. Maar ook opleiding coach/counsellor, opleiding Energetisch Hypnose, Opleiding Trauma Release & Breatwork leerde ik anders naar situaties te kijken. Leerde ik mij zelf op een diepere laag steeds beter kennen, mocht ik dingen loslaten en kwam ik steeds dichter tot de kern wie ik in essentie ben en wat ik wil en mag uitdragen. Zo vielen de puzzelstukjes steeds meer op zijn plek en werd de verbinding met mijn intuïtie, mijn hart steeds sterker. Voelde ik precies welke stappen ik mocht maken en werd het steeds helderder dat ik als Energetisch coach aan de gang mocht. Hierop ging ik aan en het voelde als thuis komen.

‘’Doordat ik met mijn binnenwereld aan het werk ging, veranderde mijn buitenwereld en dat is iets magisch’’

Mijn zelfliefde kwam beetje bij beetje weer terug. Ik durfde mijzelf weer te omarmen en te zien en vooral ook te laten zien ‘’mijn authentieke zelf’’. Dit wat in fases is gegaan, met vallen en opstaan, met angst en twijfels. Maar diep voelend en wetend dat dit de juiste weg is durfde ik elke stap aan. Dit wat ik met de juiste begeleiding heb mogen doorlopen, heb mogen doorvoelen en de stappen heb gezet die mij gebracht hebben tot waar ik nu ben. Mijn zelfliefde helend en dichter bij mijzelf ben gekomen dan ooit te voor. Ik voel nu zoveel ruimte en rust, licht en liefde, verbinding met mijzelf en precies voelend wat ik nodig heb in elke moment. En dat is precies wat ik jou ook gun!

‘’Vanuit Zelfliefde gaat alles weer meer stromen’’