NEW   -   Sprookjes Klankbeleving

Ontspannen Sprookjes Klankbeleving & Creatieve middag voor kinderen 7-12jaar

Is je kind ook zo toe aan een momentje :
NIKS MOETEN, GEWOON ZIJN & ONTSPANNING.. ZONDER PRIKKELS

Deze middag biedt een klankschalen sprookjes beleving, wat een diepgaande ervaring van ontspanning en innerlijke rust geeft. De klankschalen, die rijke en harmonieuze geluiden produceren zijn hierbij helpend.

 

Bij de klanken van de klankschaal kunnen kinderen heerlijk tot rust komen en diep ontspannen. Vooral voor kinderen die vaak ‘overprikkeld en druk in hun hoofd’ zijn (ADD, AD AD, HSP), kunnen de klanken ervoor zorgen dat het kind tot rust komt en heerlijk kan wegdromen.

Je kind hoeft even aan niets te denken, niets te doen, het mag er gewoonweg zijn

Klankbeleving voor kinderen is een fijne, plezierige manier om te leren voelen en ervaren. De klankenschalen zorgen voor ontspanning en rust in het lichaam.

 

Na afloop sluiten we af met de handen in de klei..
Met je eigen creatieve klei-werkje naar huis als mooie herinnering aan deze middag.

 


Een klankschaal beleving biedt een diepgaande ervaring van ontspanning, innerlijke rust en welzijn

door het gebruik van klankschalen, die rijke en harmonieuze geluiden produceren. Het kan helpend zijn voor:

 

  • Diepe ontspanning: De harmonische klanken en trillingen van de klankschalen kunnen een diepe staat van  ontspanning in het lichaam induceren. Dit helpt om spierspanning los te laten, de ademhaling te vertragen en een gevoel van kalmte te bevorderen.
  • Stressvermindering: Klankschaalsessies kunnen helpen bij het verminderen van stress, onrust en angst door het zenuwstelsel te kalmeren en de hersengolffrequentie te verlagen. Dit kan leiden tot een gevoel van emotionele balans en welzijn.
  • Energetische balans: De trillingen van de klankschalen kunnen helpen om energieblokkades in het lichaam op te heffen en de natuurlijke stroom van energie door de meridianen en chakra's te bevorderen. Dit kan bijdragen aan een gevoel van algeheel welzijn en vitaliteit.
  • Meditatieve staat: Voor kinderen kan dit een hele fijne staat van zijn, zijn. Waarin je naar binnen gekeerd ben. De rust nog meer voelt in je lichaam en hoofd. Het wordt soms ervaren als; er even op de pauze knop gedrukt is. Heerlijk.
  • Emotionele verwerking: Het geluid van klankschalen kan emoties losmaken en genezing bevorderen op emotioneel niveau. Je kan ervaren tijdens een klankschalensessie een gevoel van bevrijding van vastzittende emoties, het loslaten van spanningen en het vinden van innerlijke vrede. Hierbij kan een kind emotie voelen en wat daadwerkelijk los kan komen. Dit lucht naderhand alleen maar op en je zal een verlichting ervaren bij je kind.

Is je kind ook zo toe aan een momentje :
NIKS MOETEN, GEWOON ZIJN & ONTSPANNING.. ZONDER PRIKKELS

Deze middag is speciaal voor hem/haar!

In een kleine setting.

Klankschalen Beleving & Creatieve middag
met wat lekkers & te drinken

Donderdagmiddag 18 april a.s.

15:30 - 17:00

In Voorhout - Bij Hillary's Yogaschool

*    NU eenmalig!  €15     *

Ben jij er ook bij? Op mijn feestje? Meld je hieronder aan..