Klankschalen sessie - Groepsverband

Een groepsklankschalensessie biedt een gedeelde ervaring van ontspanning, harmonie en innerlijke rust, waarbij de helende klanken van klankschalen worden gebruikt om een diepgaand gevoel van welzijn te bevorderen. Hier zijn enkele dingen die je kunt verwachten van een groepsklankschalensessie:

  • Ontspanning en stressvermindering: De harmonieuze klanken en trillingen van de klankschalen helpen de deelnemers om spanning los te laten en een diepe staat van ontspanning te bereiken. Dit kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning in zowel het lichaam als de geest.
  • Diepe meditatieve ervaring: De klanken van de klankschalen kunnen de deelnemers helpen om gemakkelijker in een meditatieve staat van bewustzijn te komen. Dit kan leiden tot een diepere verbinding met zichzelf, innerlijke rust en een gevoel van helderheid en kalmte.
  • Energetische balans: Tijdens de sessie kunnen de trillingen van de klankschalen helpen bij het opheffen van energieblokkades en het herstellen van de natuurlijke stroom van levensenergie door het lichaam. Dit kan bijdragen aan een gevoel van algeheel welzijn en vitaliteit.
  • Emotionele verwerking: De geluiden van de klankschalen kunnen emoties losmaken en genezing bevorderen op emotioneel niveau. Dit kan helpen bij het loslaten van vastzittende emoties, het verwerken van trauma's en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede en welzijn.
  • Gedeelde verbondenheid: Het deelnemen aan een groepsklankschalensessie creëert een gevoel van gedeelde verbondenheid en saamhorigheid met de andere deelnemers. Dit kan een versterkend effect hebben en bijdragen aan een gevoel van gemeenschap en ondersteuning.
  • Persoonlijke groei en bewustzijn: Door de diepe ontspanning en meditatieve staat die tijdens de sessie worden bereikt, kunnen deelnemers een gevoel van persoonlijke groei en bewustwording ervaren. Dit kan leiden tot een dieper begrip van zichzelf, hun emoties en hun levenspad.

Een groepsklankschalensessie biedt een unieke en transformerende ervaring waarbij de helende kracht van geluid en trillingen wordt gebruikt om een diepgaand gevoel van welzijn en verbondenheid te bevorderen.

 

Evt ook te combineren met een groeps hypnose sessie. Dit gericht op een specifiek thema.

Klankschalen sessie 1:1

Een individuele klankschalensessie biedt een op maat gemaakte ervaring van ontspanning, genezing en welzijn, waarbij ik mij volledig richt op de behoeften van jou.

 

Zie bij hierboven bij groepsverband wat je zoal kan verwachten van een klankschalen sessie.

Combinatie: Klankschalen sessie + Hypnose 1:1

Een combinatie van een klankschalensessie en een hypnosesessie kan een krachtige ervaring van ontspanning, genezing en innerlijke groei bieden.


Startend met de klankschalen sessie, wat je in een diepe ontspanning mag brengen.. gevolgd door de hypnose. Dit wat samen een nog diepgaande werking heeft.


Vooraf zullen we bespreken wat jou eventuele specifieke behoeften zijn, zodat de sessie op jouw behoeften kan worden afgestemd.

 

Zie bij hierboven bij groepsverband wat je zoal kan verwachten van een klankschalen sessie.

Ook voor op jou ceremonie / retreat of ....

Organiseer jij een ceremonie, retreat of iets anders waarbij je een klankschalen sessie (en of een groeps hypnose sessie) een waardevolle toevoeging vindt. Stuur mij dan gerust een berichtje en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zowel voor volwassene als voor kinderen.