Afslanken doe je in dit traject met de hulp van een virtuele maagband.
De naam zegt het al: hij zit er niet echt, maar je ervaart het wel. Kortom; niet de lasten, wel de lusten. Afslanken, met een blijvend effect. Want naast die virtuele maagband, worden met hypnose technieken de onderliggende problemen van het probleem overgewicht dat jij doet, aangepakt. Het probleem wordt dus bij de basis aangepakt en opgelost.

Afslanken zonder dieet:

Met dit traject draait het namelijk om jouw leven, en hoe jij dat graag wilt invullen. Focus op leven en genieten, ipv eten en afzien! Jouw ideale figuur behalen zonder een dieet. 

Want denk er eens over na. Diëten. Het is toch eigenlijk raar, afvallen door alleen maar te focussen op eten?
Ik snap wel waarom het dan niet lukt. Altijd die verleidingen waar je wéér voor zwicht.
Jij gaat leven! En die verleidingen? Die gaan er altijd zijn. Nu, over een week, half jaar, jaar en de rest van je leven.
Alleen jij gaat er anders, beter mee om. Jij hoeft je niet meer te laten verleiden. En wanneer je wel eens lekker wilt genieten, is dat helemaal oke en in balans met jezelf.

Jouw investering:

3 á 4 maanden begeleiding, waarin ik samen met jou 5 sessies besteed aan het compleet installeren van die nieuwe versie van jezelf. Tijdens de sessies zelf gebruik ik verschillende technieken. Deze duren meestal 1 á 1,5 uur.
Bij de eerste afspraak begin ik met een intake gesprek, en daarna volgt gelijk de eerste sessie. Dit duurt meestal 2 uur. 

Het gehele traject ga jij elke dag een audio beluisteren. Het is een meditatieve audio, die de verandering die je doormaak  bekrachtigd. Het is dus elke dag een stukje Me-time, waarbij je als extraatje even helemaal tot jezelf en tot rust komt.