Be the Sparkle!

Diep in je hart voel je dat je het anders wil. Dat je de zelfliefde mag ontvangen die je nu mist. Maar voelt elke stap: ‘Wat zullen anderen er van vinden als ik nu wel voor mijzelf kies? Ben ik het wel waard om voor mijzelf te kiezen? Ben ik niet egoïstisch als ik voor mijzelf kies?’ Je staat op een kruispunt: kies ik nu eens voor mijzelf en mijn eigen geluk, of blijf ik mijzelf wegcijferen en harder lopen voor de ander.

 

Herken je dit:
* Je ervaart onrust in jezelf.
* Je zit veel in je hoofd, waardoor je niet goed meer kunt voelen.
* Altijd ‘ja’ tegen een ander, maar ‘nee’ tegen jezelf.
* Gaat over je eigen grenzen heen.
* Onzeker en niet waardig voelen.
* Jezelf niks gunnen.
* Niet goed in contact met jezelf zijn.

 

Als jij eerlijk bent naar jezelf, hoe lang ga je dit nog volhouden? Hoelang ben jij er al wel niet aan toe om jezelf te gunnen waar je echt naar verlangt. Je hart te volgen, de Sparkle weer terug te vinden en jezelf de zelfliefde te gunnen die jij waardig bent!

Een leven met meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigen geluk komt je helaas niet aanwaaien. Het begint bij een keuze. Om nu eens echt te kiezen voor jezelf! Te leren over wie jou authentieke zelf is en wat jij echt wilt in het leven. Te voelen en te luisteren naar je hart. Waar gaat jouw vuurtje van aan?

Dus jij wil:
* Meer rust en ruimte ervaren.
* Vaker JA tegen jezelf!
* Duidelijk je grenzen weten te bewaken.
* Je waardig voelen.
* Jezelf op nummer 1 zetten!
* De verbinding met je intuïtie, je hart weer voelen.

Ben je werkelijk klaar om voor jezelf te kiezen? Om door je comfortzone heen te stappen? Want buiten je comfortzone liggen de pareltjes verstopt. Om zo dichter bij jezelf te komen, meer rust, balans en zelfliefde te ervaren. De connectie met jezelf weer vindt. Of blijf je liever in de comfortzone?

Zodra jij jezelf weer de liefde geeft en in verbinding komt met jezelf die jij verdient zul je zien, dat de buitenwereld ook meebeweegt.